Pametne inštalacije nam olajšajo posodobitve v prihodnosti

PROJEKTIRANJE & SVETOVANJE

Z razvojem novih tehnologij in vse bolj kompleksnih pametnih sistemov, ki se danes vgrajujejo v sodobne objekte in domove, predstavlja načrtovanje medsebojno usklajene projektne dokumentacije zelo pomemben del. Sodobne zgradbe zahtevajo skrbno načrtovanje, ki temelji na dobro zastavljeni idejni zasnovi kot osnovi za uspešno načrtovanje nadaljnjih faz projektiranja.

Zakaj izbrati?
Zakaj izbrati?
1
projektiranje pametnih inštalacij od IDEJNE ZASNOVE dalje

Naši projekti so zanesljivi, strokovni in upoštevajo vaše specifične potrebe ter želje. Za sam projekt je zelo pomembno, do kolikšne mere je investitor pripravljen investirati v pametno tehnologijo. Stroški sistema so odvisni od vgrajenih komponent. Glede na potrebe in želje investitorja se izdela cenovni okvir pametne zgradbe nato sledi faza načrtovanja pametne zgradbe.

Naši strokovnjaki skrbijo, da vaše želje in zahteve spravijo v »življenje«. Z individualnim pristopom vas bomo vodili, vam svetovali in pomagali poiskati ustrezno rešitev, ki bo zadovoljila vse vaše potrebe po udobju, varčnosti in zanesljivosti.

 

V našem podjetju vam lahko obstoječe elektroinštalacijske načrte prilagodimo in dopolnimo z pametnimi inštalacijami, ki bodo nadgradili vaše želje in potrebe. Ne glede na to v kateri fazi gradnje se nahajate vam lahko izdelamo nov načrt, ki bo upošteval vse vaše želje.

 

 

Ne glede na to ali gre za družinsko hišo ali poslovno zgradbo, je povpraševanje po udobju, varnosti in nadzoru ter njihovi medsebojni povezanosti vedno večje.  Udobje, varnost, ter manjšo porabo energije je mogoče doseči le, če izvedemo avtomatizirano upravljanje in nadzor vseh sistemov.

Gradite hišo oz. prenavljate stanovanje pa ne veste na koga se obrniti glede pametnih inštalacij? Nudimo vam strokovno in individualno pomoč pri projektiranju in programiranju vašega stanovanja, pametne hiše ali poslovnega objekta.

Sodelujemo z različnimi proizvajalci opreme, ki lahko vaš dom dopolnijo z modernim stilom stikal ali vtičnic.  Sistem inteligentnh inštalacij, je enostaven za uporabo, zanesljiv in izredno prilagodljiv, ter omogoča enostavno nadgradnjo.