Toggle menu

Domofoni: video in IP | Cena domofona

Domofoni za zagotavljanje varnosti in enostavno upravljanje vhoda

Domofoni nam omogočajo komunikacijo z obiskovalcem pred vhodnimi vrati brez odpiranja vrat in osebnega stika. Domofon nas tako varuje pred nepovabljenimi in nepoznanimi obiskovalci, ki jih bi želeli sprejeti v svoj dom. Domofoni in ostali videonadzorni protivlomni sistemi so primerni za vse, ki se zavedajo pomembnosti zagotavljanja varnosti najbližjih in tudi svojega premoženja, hkrati pa si želijo enostavnega upravljanja vhoda v objekt. Tehnično varovanje je v današnjih časih resnično pomembno, saj so tako poslovni kot stanovanjski objekti vedno pogostejša tarča vlomov in vandalizma.

 

V podjetju Elektro Pečaver v sodelovanju z partnerji s pridobljeno licenco zasebnega varovanja bomo poskrbeli, da bodo naši videonadzorni protivlomni sistemi – video in IP domofoni – delovali pravilno, vi pa se boste počutili varne. Poleg tega vam bo domofon prihranil energijo in čas pri sprejemanju obiskovalcev. Vhodna vrata boste odprli le s pritiskom na gumb in ne bo vam treba osebno hoditi vse do vhoda v stavbo.


Video domofoni posredujejo zvok in sliko

Glede na način komunikacije poznamo avdio in video domofon: prvi nam omogoča govorno komunikacijo, video domofoni pa poleg zvoka posredujejo še živo sliko prostora pred vhodnimi vrati. Video domofon stalen pregled nad dogajanjem pred vašim bivališčem zagotavlja s svojo dislocirano kamero. Domofoni se delijo tudi glede na to, v koliko prostorov oz. stanovanj jih postavimo, in glede na želje posameznika. Ta si namreč lahko izbere slušalko ali pa enoto za prostoročno komunikacijo.


IP domofoni – njihova cena primerljiva s klasičnimi video domofoni

Cena IP domofona se vedno bolj približuje ceni klasičnega video domofona, po funkciji in uporabnosti pa so IP domofoni že krepko naprednejši. Analogni in IP domofoni so vodilni tehnološki proizvodi na tem področju, poleg osnovnih modelov pa so na voljo tudi njihove nadgradnje z različnimi pripomočki in razširitvami. IP domofon priklopimo na delujoče IP omrežje, za notranjo enoto pa lahko uporabimo poljubni PC-računalnik, SIP-telefon, SIP-video telefon ali pametni telefon – tablico, vezano preko Wi-fi omrežja. Sliko tako lahko spremljamo kar na monitorju računalnika ali zaslonu telefona.

Pogovorite se z nami

prepričani smo, da bomo našli ugodno rešitev

© 1992 - 2023 Elektro Pečaver d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnega mesta. Optimizacija.

KNX partner