Za vsakega uporabnika

livingSIMPLE

Paket livingSIMPLE je cenovno dostopen in enostaven za širši krog uporabnikov. Upravlja se preko brezplačne mobilne aplikacije, ki poveže vse pametne naprave v vašem domu. Sistem deluje po protokolu Z-wave (brezžična avtomatizacija doma) in ne posega v samo gradnjo objekta. Želite da vaš postavljen dom postane pametni dom, brez vrtanja in razbijanja po stenah?

livingSIMPLE je paket, ki vam omogoča preprosto in ugodno preobrazbo vašega doma v pametni dom.

Opis storitve

Spremenite vaš dom v povezan sistem, kjer vse naprave delujejo usklajeno in po vaših željah. Paket livingSIMPLE ponuja veliko možnosti, meja je le vaša domišljija. Z-Wave sistem za pametni dom uporabniku omogočajo izjemno fleksibilnost.

Avtomatizirate lahko senčila, zunanjo in notranjo razsvetljavo, sisteme zalivanja in celo časa vklopa gospodinjskih aparatov. Uravnavanje temperature je sedaj preprosto kot kadarkoli prej.Pametni dom nam omogoča, da uživamo v udobju in nadzoru svojega doma v meri, ki se je še pred leti zdel povsem neresničen.

Ne glede na to ali ste v službi, na počitnicah ali na izletu, ste lahko vedno prepričani, da je za vaš dom poskrbljeno.

Pošljite povpraševanje in izdelali vam bomo ponudbo

Paket

livingTODAY

Paket

livingTOMORROW

Prepričani smo, da bomo našli ugodno rešitev!

Vam paket ponuja manj kot si želite?

Fleksibilnost in univerzalnost naših produktov vam omogoča izbiro posameznih modulov, katere lahko v prihodnosti brez težav nadgradite.

Slika za ozadje videa na mobilnih napravah