RAZSTAVNI SALON - livingSMART by Elektro Pečaver

RAZSTAVNI SALON

Načrtujete pametni dom ali stanovanje? Nudimo celovito svetovanje na področju pametnih inštalacij. Skupaj bomo ustvarili hišo vaših sanj.

Kako in kaj kupiti? V našem razstavnem salonu ugotovite, kako izgleda celotni postopek in kdo vas bo v njem spremljal. Obiščite nas v našem razstavnem salonu v Ljubljani in preizkusite delovanje pametnega doma.

Iščete pametne rešitve, ki so sodobne, estetske in enostavne za uporabo? Prepričajte se sami, da bo naša oprema kot nalašč za vaš dom in vam bodo olajšali vsakodnevne dejavnosti. Z leti smo našo ponudbo dopolnili z opremo priznanih evropskih proizvajalce kot so EKINEX, BASALTE, GIRA, JUNG, Schneider Electric, Theben, MDT, … 

V rokah profesionalcev

Naše rešitve so zasnovane za sistem KNX, torej avtomatizacijo zgradb. Oblikovanje sistema, sestavljanje naprav in njihovo pravilno programiranje zahteva strokovno znanje. Vsa ta znanja imajo naši strokovnjaki, ki so certificirani integratorji avtomatizacije za pametni dom. Predstavili vam bodo tudi ponudbo, ki vsebuje vse potrebne komponente.

Podpora v vsaki fazi

Začenjate svojo avanturo z avtomatizacijo pametnega doma in ne veste, kako deluje? Brez skrbi, tu smo, da  gremo z vami  od ideje o uporabi KNXa do vsakodnevne uporabe sistema. Če želite po določenem času narediti spremembe, razširiti sistem ali ga spremenite na drug način, lahko računate na našo podporo.

Kako zgradimo vaš pametni dom

Pameten dom je kot vaš prstni prst, edinstven. Popolnoma prilagojen vam, vašim potrebam in vašemu domu.

  • Prva stopnja – brezplačno posvetovanje z strokovnjakom za pametni dom, s katerim se lahko pogovorite o vaših potrebah in željah. Na podlagi tega vam svetujemo o razpoložljivih možnostih.
  • Druga stopnja – ocena celotnega projekt  v kateri je predstavljena obsežna razčlenitev stroškov, vključno z načrtovanjem, opremo in namestitvijo.
Individualna rešitev

Ali želite vedeti, koliko bo stal vaš pametni dom? Obiščite nas v našem razstavnem salonu in na podlagi vaših želja bomo pripravili individualni predlog. Tako boste lažje načrtovali svoj proračun in se seznanili z možnostmi namestitve za vaš pametni dom.