Toggle menu

Zunanje elektro omarice združujejo znanje in spretnost inštalaterja

Zunanje elektro omarice združujejo znanje in spretnost inštalaterja

Zunanje elektro omarice so navadno nameščene na fasadi ali pri vhodu v objekt. Načeloma so vedno diskretne in ne motijo videza, razen če morajo biti bolj vidne, kadar gre za javni objekt, kjer je pomembno, da so zunanje elektro omarice čim prej dosegljive v primeru nujne intervencije.

Kakor vse ostale inštalacije so tudi zunanje elektro omarice del električne napeljave določenega objekta, njihov pomen pa je še toliko večji, ker gre za stičišče različnih vodov, kjer se srečajo načeloma vse inštalacije.

Pravilna električna napeljava je ključnega pomena. Je skupek električne opreme, ki je med seboj trajno električno povezana in se lahko napaja z električno energijo ali iz proizvodnega vira. Ne samo, da ustrezne napeljave zagotavljajo varnost in zakonitost, pomembno lahko tudi zvišajo energetsko učinkovitost objekta. Ravno zato se vsako električno delo razlikuje od drugega.

Pomembno je, da takšne storitve zaupate le strokovnjakom. Delo z visoko napetostjo je namreč lahko nevarno. Upoštevati je treba veliko varnostnih protokolov, poznati vse nevarnosti in zaradi tega ničesar ne prepuščati naključju.  Zunanje elektro omarice so torej kronski dokaz strokovnosti in usposobljenosti inštalaterja, pravilna napeljava pa vsak prostor ohranja dobro osvetljen in funkcionalen.

 

Vezava elektro omarice mora povezovati vse inštalacije v hiši ali poslovnem objektu

Vezava elektro omarice mora torej biti izvedena strokovno in zakonito. Ker je dobro vsako delo na področju električnih inštalacij evidentirati, je vezava elektro omarice gotovo eno tistih opravil, za katero je priporočljivo imeti sled v obliki računa. Nikakor se vezave elektro omarice ali drugih elektro-inštalacijskih del ne lotevajte sami. Poiščite pomoč strokovnjakov, ki so navajeni izvajati tovrstna dela, pa najsi gre za stanovanjske instalacije ali dela v poslovnih objektih.

Ko gre za stanovanjske objekte, si vaš domači prostor zasluži le najboljše električne storitve. Naprave, kot so mikrovalovne pečice in televizorji potrebujejo elektriko. Poleg tega tudi luči in klimatske naprave delujejo na elektriko. Izkušen električar poskrbi za namestitev ustreznih napeljav ter jih poveže z virom energije, kar naredi vaš dom funkcionalen.

Delo na poslovnih objektih oziroma komercialno delo je sorazmerno težje, ker gre za obsežnejše projekte, na primer nakupovalna središča, industrijske obrate, poslovne zgradbe in podobno. Takšne instalacije zahtevajo izkušene strokovnjake. Upoštevati je treba več previdnostnih ukrepov.

 

 

Pečaver elektroinštalacije Ljubljana je zanesljiv partner že četrt stoletja

Pečaver elektroinštalacije iz Ljubljane so specializirani za nudenje elektro-inštalacijskih storitev že več kot petindvajset let. So strokovni in izjemno izkušeni ter vselej pripravljeni pomagati z nasvetom. V svoji dolgoletni tradiciji so pomagali opremiti že številne zasebne in komercialne stavbe.

Najbrž ste že kdaj nakupovali v katerem od nakupovalnih središč, ki so jih opremili. Posebnost tovrstnih poslovnih objektov je, da je treba inštalacije načrtovati tako na skupni ravni za celoten center kakor na ravni posameznih trgovin, ki so same svoje celote. Tovrstno delo zahteva nemalo izkušenj in premisleka, za kar so pri elektroinštalacijah iz Ljubljane Pečaver odgovorni vodje projektov.

V podjetju polagajo veliko pozornosti dobrim odnosom s kupci in tudi med samimi zaposlenimi. Prepričani so, da lahko z dobro voljo in zvrhano mero strokovnosti rešijo vsak, še tako težek problem.

 

 

Načrt hišne elektroinštalacije dobro shranite, saj bo prišel prav tudi v prihodnje

Pri elektroinštalacijah Pečaver vam naredijo tudi načrt hišne elektroinštalacije. Gotovo ste se že kdaj znašli v situaciji, ko niste točno vedeli, kje tečejo žice pod ometom in katera varovalka v zunanji elektro omarici je denimo povezana s pralnim strojem.

Teh dilem ne bo več, ko boste imeli natančen in podroben načrt hišne elektroinštalacije, kjer bodo vsi vodi in napeljave jasno označeni. Tako boste zagotovili varnost tudi tistim, ki bodo od vas stanovanje ali hišo prevzeli, kupili ali podedovali. Zaupajte kakovosti in omogočite varne elektro napeljave tudi naslednji generaciji.

Pogovorite se z nami

prepričani smo, da bomo našli ugodno rešitev

© 1992 - 2024 Elektro Pečaver d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnega mesta. Optimizacija.

KNX partner