Pametni dom je koncept opremljen s KNX sistemom
pametna hiša Living SMART

Ko tehnologija nadgradi dizajn.

Mi vam uresničimo vaše sanje o pametni hiši.

Tehnologijo prilagajamo potrebi posameznika. Oblikujemo pametne hiše in domove, ki razumejo njihove uporabnike in naredijo življenje bolj udobno. Upravljanje doma še nikoli ni bilo tako enostavno in zanesljivo. KEEP IT INTELLIGENT, BEAUTIFUL YET SIMPLE.

Paket pametna hiša

livingTODAY

75 %
Udobje
65 %
Varnost
60 %
Nadzor
Paket pametna hiša

livingTOMORROW

90 %
Udobje
85 %
Varnost
80 %
Nadzor
Paket pametna hiša

livingFUTURE

100 %
Udobje
100 %
Varnost
100 %
Nadzor
Prednosti pametne hiše
Paket pametna hiša

Zasebno: livingSIMPLE

70 %
Udobje
65 %
Varnost
60 %
Nadzor
STROKOVNO

Že več kot 30 let smo zavezani enakim načelom. Osredotočeni smo na zanesljivost storitev in unikatnost. Smo celoviti in projekte razumemo ne le z velikimi idejami, ampak tudi z malenkostmi.

USTVARJALNO

V podjetju livingSMART gradimo dolgoročna partnerstva, zato postavljamo v ospredje svojo osebnost. Pravi posel z resničnimi ljudmi. Z dobrim načrtovanjem pametne hiše olajšamo vsakdanje življenje posameznika.

PRISTNO

Ljudje in njihove potrebe so vedno v središču naših dejanj. Izkušnje in znanje nam omogočajo ustvarjanje zanesljivih rešitev, ki presenetijo z svojo funkcionalnostjo in inovativnostjo.

PAMETNO

Naš koncept pametnega doma je podprt z KNX standardom, ki omogoča avtomatizirano in decentralizirano upravljanje sistemov vseh vrst in velikosti. Inovativnost poveča našo učinkovitost pri doseganju stvari na način, ki ga doslej ni storil nihče.

Verjamemo v pametno tehnologijo, ki poenostavlja življenje.

Slika za ozadje videa na mobilnih napravah