Glasbeno doživetje v vašem domu … - livingSMART by Elektro Pečaver

Glasbeno doživetje v vašem domu …

HI-FI svetovanje

Namen izjemnega hi-fi sistema je preprosto zagotoviti glasbeno doživetje v vašem domu. Nudimo vam svetovanje na področju domačega kina, centralnega ozvočenja, brezžičnih sistemov kot tudi stereo sistemov.

Namestitev

Kakovost, natančnost in pravočasnost so naša temeljna načela, ki smo jih skozi leta postavili za doseganje avdio in video instalacij za naše stranke. Izkušnje preteklih let nam omogočajo, da se izognemo presenečenjem, povezanim z montažo audio-video naprav. Na podlagi načrtovanja točno vemo, kam umestiti audio-video naprave, kako skriti kable in na podlagi tega vam zagotovimo datume izvedbe, ki smo vam jih obljubili. Pri nas ni nič prepuščeno naključju.

Kalibracija

Ustrezna izbira naprav, ki sestavljajo avdio-video opremo, je ena stvar, njihova pravilna namestitev pa druga. Nič ne bo pravilno delovalo brez pravilne kalibracije posamičnih naprav, ki tvorijo celoto sistema. V sklopu izvedbe vam nudimo profesionalno kalibracijo domačega kina, stereo sistema in izbire optimalnih nastavitev. Naš temeljni cilj je, da vam omogočimo in olajšamo vse funkcije, ki vam jih vaš domači sistem ponuja.

Načrtovanje

V teoriji vse zveni preprosto, pri sami izvedbi pa se vedno pokažejo izzivi, ki jih je potrebno rešiti. Vsak projekt je svoja zgodba in vsaka zgodba ima svoje zahteve. S pravilnim projektiranjem in načrtovanjem sistema se izognemo nepredvidljivim situacijam. Naš cilj je, da mora vsak kupec vedeti, kaj lahko pričakuje v prostoru po zaključku montaže sistema.

Ko razmišljamo o najzahtevnejših strankah, vam naša strokovna storitev ponuja akustično prilagoditev prostora. Oblikovanje in načrtovanje vključuje meritve akustike pred in po izvedbi projekta. Zavedamo se, da noben prostor ni idealen za poslušanje stereo slike ter domačega kina. Izvajamo postavitev akustičnih panelov ter njihovo kostumizacijo. Vsak projekt je unikat in individualen.