Slovenskemu trgu ponujamo opremo tujih proizvajalcev …

KNX proizvajalci

Naše družinsko podjetje ima dolgoletno tradicijo. Z leti smo našo ponudbo dopolnili z opremo priznanih tujih proizvajalcev kot so EKINEX, GIRA, JUNG, Schneider Electric, Theben, MDT, ...

Ponosni smo na sodelovanje s poslovnim partnerjem EKINEX, s katerim sodelujemo vrsto let. Pri slednjem proizvajalcu cenimo njihovo dolgoletno tradicijo, design in ponudbo vrhunske opreme na področju stikal, ki jih izdelujejo v lastni proizvodnji.

Naše sodelovanje z različnimi proizvajalci temelji na ponudbi kakovostnih in vrhunskih izdelkov, zanesljivosti ter strokovnosti. Skozi leta dobrega sodelovanja z našimi strankami smo uspeli pridobiti njihovo zaupanje v našo ponudbo opreme, saj jim želimo ustreči v vseh njihovih željah.

 

 

GIRA proizvajalec ponuja produkte, ko se inteligentna tehnologija sreča s čudovitim dizajnom. Odkrijte torej ekskluzivne notranje sloge in oblikovalske poudarke z Girinimi dizajnerskimi linijami.

Produkti JUNG zagotavljajo rešitve v prihodnosti, tako za klasično električno napeljavo kot tudi za inteligentni nadzor zgradb. Enostavna namestitev in zagon sta prav tako nujna kot enostavna uporaba in zanesljivo delovanje.