Paket

livingTODAY

75 %
Udobje
65 %
Varnost
60 %
Nadzor

Paket livingTODAY izpolnjuje osnovne potrebe naših strank. Njegove lastnosti so oblikovane tako, da so idealna rešitev za manjše domove ali počitniške lokacije. Omogoča upravljanje z vidika udobja, kot je nadzor osvetlitve ali doseganje ustreznih pogojev senčenja.

Paket

livingTOMORROW

90 %
Udobje
85 %
Varnost
80 %
Nadzor

Paket livingTOMORROW je namenjen višjim zahtevam stranke. Večje število funkcionalnosti bo zagotovilo učinkovito in varno upravljanje srednje velikega objekta. S tem paketom lahko poskrbite za udobje, nadzor ter varnostne vidike vašega doma.

Paket

livingFUTURE

Prednosti pametne hiše
100 %
Udobje
100 %
Varnost
100 %
Nadzor

Z izbiro paketa livingFUTURE se pridružite skupini porabnikov z najvišjimi pričakovanji od življenja. Rešitve za avtomatizacijo pametnega doma so narejene za naše najzahtevnejše stranke. Vaš dom je prav takšen, kot si ga sami želite.

Ko se odločite za nakup sistema pametnega doma, ni potrebno izvediti vseh funkcij takoj.

Lahko začnete z nizom osnovnih funkcij in nato dokončate projekt korak za korakom, skladno z vašimi potrebami in proračunom. To omogoča modularnost avtomatizacije pametnega doma.

Razširljivost in prilagodljivost pametnih inštalacij

Nujni predpogoj je natančno projektiranje celotnega sistema avtomatizacije pametne hiše med fazo načrtovanja. Na začetku ima zelo nizke dodatne stroške, vendar ponuja velike prednosti v prihodnosti. Pravzaprav omogoča naknadno širitev in dokončanje projekta z minimalnim stroškom.

V stanovanjskih objektih različne faze življenja in razvoj družine zahtevajo spremembo namembnosti prostorov in funkcionalnost sistemov. V teh primerih klasična inštalacija doseže svoje meje. Sistem avtomatizacije doma ali zgradbe je mogoče programirati in nagraditi, da se hitro in prožno prilagodi spreminjajočim se potrebam.

Verjamemo v pametno tehnologijo, ki poenostavlja življenje.

Ozadje videa za mobilne naprave