Paket pametna hiša

livingTODAY

75 %
Udobje
65 %
Varnost
60 %
Nadzor

Paket pametna hiša livingTODAY  izpolnjuje osnovne potrebe naših strank. Njegove lastnosti so oblikovane tako, da so idealna rešitev za manjše domove ali počitniške lokacije. Omogoča upravljanje z vidika udobja, kot je nadzor osvetlitve ali doseganje ustreznih pogojev senčenja.

Paket pametna hiša

livingTOMORROW

90 %
Udobje
85 %
Varnost
80 %
Nadzor

Paket pametna hiša livingTOMORROW je namenjen bolj zahtevnim strankam. Večje število funkcionalnosti bo zagotovilo učinkovito in varno upravljanje srednje velikega pametnega objekta. S tem paketom lahko poskrbite za udobje, nadzor ter varnostne vidike vašega pametnega doma.

Paket pametna hiša

livingFUTURE

Prednosti pametne hiše
100 %
Udobje
100 %
Varnost
100 %
Nadzor

Z izbiro paketa pametna hiša livingFUTURE se pridružite skupini uporabnikov z najvišjimi pričakovanji od življenja. Rešitve za avtomatizacijo pametnega doma so narejene za naše najzahtevnejše stranke. Vaš pametni dom je prav takšen, kot si ga sami želite.

Ko se odločite za nakup sistema pametnega doma, ni potrebno izvesti vseh funkcij takoj.

Lahko začnete z nizom osnovnih funkcij in nato dokončate projekt pametne hiše korak za korakom, skladno z vašimi potrebami in proračunom. To omogoča modularnost avtomatizacije pametnega doma.

Razširljivost in prilagodljivost pametnih inštalacij

Pametne inštalacije so integrirani sistemi, ki omogočajo avtomatizacijo in nadzor različnih naprav v domu preko pametne tehnologije. Nujni predpogoj za uspešen projekt pametne hiše, je natančno projektiranje celotnega sistema avtomatizacije že med fazo načrtovanja. Na začetku projekta so dodatni stroški najnižji, vendar ponujajo velike prednosti v prihodnosti. Pravzaprav omogoča pametna hiša naknadno širitev in dokončanje projekta z minimalnim stroškom.

V stanovanjskih objektih različne faze življenja in razvoj družine zahtevajo spremembo namembnosti prostorov in funkcionalnost sistemov, vključno z inteligentnimi električnimi inštalacijami. V teh primerih klasična inštalacija doseže svoje meje. Sistem avtomatizacije doma ali zgradbe je mogoče programirati in nagraditi, da se hitro in prožno prilagodi spreminjajočim se potrebam posameznika.

Verjamemo v pametno tehnologijo, ki poenostavlja življenje.

Ozadje videa za mobilne naprave