Toggle menu

Pametni razlogi za odločitev

Razlogi za investicijo v »pametne inštalacije KNX« za vašo prihodnost

 

1.UČINKOVITOST IN VARČNOST

Delujte varčno in varujte okolje, zato vgradite pametne inštalacije KNX.

PRIHRANEK ENERGIJE

Zavestna poraba energije zagotavlja vašo prihodnost, vaš dom pa naredi bolj ekonomičen. KNX pametni sistem je en korak naprej. Senčila, sobni termostati, ogrevalni ventili, svetlobnimi in okenski senzorji lahko komunicirajo med seboj preko KNX sistema. Inteligentno omrežje samodejno zmanjšuje porabo energije kar prinese precejšnji prihranek.

TEHNOLOGIJA ZA PRIHODNJE GENERACIJE

Vaša hiša je živa. Generacije se bodo spreminjale, vendar KNX ostaja. Avtomatiziran sistem vam bo pomagal prilagoditi svoj dom na vaše spreminjajoče se potrebe. To bo povečalo dolgoročno vrednost vaše nepremičnine, na dolgi rok pa zmanjšalo nadgradnje stroške.

PRILAGOJENI PRODUKTI

KNX misli z gradniki. Imenujemo ga modularni sistem. Velika prednost KNX sistema je, da vam omogoča razširiti in obnoviti sistem v vsakem trenutku. Primeren je za majhne ali velike projekte, obnove ali nove stavbe. KNX vam ponuja najbolj prilagojene produkte in vam zagotavlja najučinkovitejše rešitve.

 

2.VARNOST IN NADZOR

Za miren spanec zaupajte pametnim inštalacijam KNX in bodite brez skrbi.

SODOBNA OMREŽJA

Sistem KNX je vedno v pripravljenosti tudi, ko vas ni doma. Inteligentno omrežje za avtomatizacijo doma povezujejo detektorje gibanja, senzorje in senčila z alarmnim sistemom preko vašega mobilnega telefona. Zagotavlja vam zaščito in varnost dan in noč!

HITRO ODZIVEN

Nikoli ni presenečenj. V primeru emisije dima vas detektor dima takoj opozori, tudi pri puščanju plina in vode sistem javi napako takoj še pred nepopravljivo škodo.

VSE POD NADZOROM

Vse je pod nadzorom tudi če vas ni doma, zato lahko mirno uživate na počitnicah brez skrbi. KNX sistem lahko vaš dom naredi naseljen s pomočjo simulacije zasedenega doma z nadzorom senčil in razsvetljave. V primeru nezaželenih dogodkov varnostni
sistem vključi sireno, pošlje sporočilo na vaš mobilni telefon in posreduje alarmno informacijo varnostni službi.

 

3.UDOBJE

Prihranite čas in uživajte življenje. Namestite pametne inštalacije KNX.

ZA VSAK DAN

Ne izgubljajte časa za zamudna rutinska dela. KNX bo vaš diskreten in zanesljiv služabnik. Samo povejte sistemu kaj naj spremljanja in kaj naj nadzoruje. Inteligentni avtomatiziran sistem KNX bo naredil vse ostalo in vas samodejno obvestil o rezultatih. Sistem omogoča dnevni časovni nadzor razsvetljave, pametno upravljanje ogrevanja, hlajenja, prezračevanja, in senčenja.

PRILAGOJENO UDOBJE

Nastavite primerno svetlobo v vašem domu, v večernih urah pa s pomočjo pred nastavljenih scenarijev s pritiskom na gumb izberite posebno osvetlitev okolice in glasbo primerno priložnosti. Izbrane scenarije prilagajate svojim željam s pomočjo aplikacij za tablice, pametne telefone in osebne računalnike.

 

4.INVESTICIJA V PRIHODNOST

 SISTEM, KI OHRANJA SVOJO VREDNOST

KNX je edini sistem, ki je skladen z evropskimi (EN50090) in mednarodnimi (ISO/IEC 14543) standardi za avtomatizacijo zgradb, poleg tega pa obstaja na trgu že več kot 20 let. Ta skladnost potrjuje kakovost in vrednost tehnologije KNX sistema. To služi kot znak kakovosti za lastnike zgradb. KNX je odprt, razširljiv in zato uporabniku prijazen sistem. Pripravljen je za produkte naslednje generacije.

ODPRT SISTEM

KNX vam daje svobodno izbiro proizvajalcev. Več kot 300 proizvajalcev po svetu ponujajo različne certificirane KNX produkte glede na najnovejše tehnične standarde, ki vam dajejo popolno svobodo izbire (Schneider Electric, ABB, Gira, Jung, ...).

ZGRAJEN DANES ZA VAŠE JUTRIŠNJE POTREBE

Ostanite neodvisni, tudi na starost, saj lahko še naprej živite neodvisno v svojem pametnem domu. KNX bo vaše želje spremenil v realnost. To je vaša “ starost”. Zavarovanje za varno življenje brez ovir. Če je potrebno lahko vedno enostavno razširite sistem, npr. dodate klic v sili ali možnost spremljanja hiše.

Pogovorite se z nami

prepričani smo, da bomo našli ugodno rešitev

© 1992 - 2019 Elektro Pečaver d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnega mesta. Optimizacija.

KNX partner