LivingFUTURE je paket pametne hiše, ki bo poskrbel sam zase in za nas
Za najzahtevnejše uporabnike

livingFUTURE

V prihodnosti bo vaš pametni dom skrbel sam zase in tudi za vas. Paket pametne hiše livingFUTURE pomaga pri varčevanju s časom in vam omogoča, da ga preživite s svojimi dragimi in samim seboj. Kompleksni nadzor osvetlitve in drugih sistemov pametnega doma zagotavlja udobje in varnost. Meritve kakovosti zraka, integracija z IP-domofonom ali skrb za idealno temperaturo vode v bazenu naredijo vsak dan bolj prijeten.

livingFUTURE je celovit paket pametne hiše, ki ponuja izjemno udobje in vse značilnosti inteligentne gradnje, ki jih boste potrebovali v vašem domu.

Opis storitve

livingFUTURE pametna hiša, temelji na udobju uporabnika, ponuja širok nabor funkcij, ki omogočajo, da si dom zapomni najpomembnejše aktivnosti za uporabnika. Dovolj je, da enkrat programirate svoje funkcije, tako da vam ni treba več razmišljati o njih in uživate v popolnem udobju pametnega doma.

livingFUTURE je najobsežnejši paket pametne hiše, ki vsebuje dodatne funkcije, ki nagradijo notranji dizajn in udobje družinskih članov. Vsebuje razširjene funkcionalnosti, ki spremljajo varnost stanovalcev, porabo energije in vode, vlaženje zraka, hkrati pa nadzirajo območje domače razvedrilne dejavnosti in prostega časa ter omogočajo lažji nadzor in komunikacijo s sistemom.

Pridobite varnost družine in udobje, ki vam bo dalo zagotovilo, da vam ni treba skrbeti za učinkovit in varen dom

KOLIKO BO STAL MOJ PAMETNI DOM? S klikom si preberi več.

Odkrijte, kako lahko inteligentna tehnologija izboljša vaš dom. Izpolnite spodnji obrazec in poklicali vas bomo za nadaljnji pogovor o vašem projektu.

Paket

livingTODAY

Paket

livingTOMORROW

Ustvarimo skupaj vaš pametni dom!

Vam izbrani paket pametne hiše ponuja manj kot si želite?

Fleksibilnost in univerzalnost naših produktov za pametni dom vam omogočajo izbiro posameznih pametnih modulov, katere lahko v prihodnosti brez težav nadgradite in prilagodite po vaši meri.

Verjamemo v pametno tehnologijo, ki poenostavlja življenje.

Slika za ozadje videa na mobilnih napravah