Za najzahtevnejše uporabnike

livingFUTURE

V prihodnosti bo vaš pametni dom skrbel sam zase in tudi za vas. Paket livingFUTURE pomaga pri varčevanju s časom in vam omogoča, da ga preživite s svojimi dragimi in samim seboj. Kompleksni nadzor osvetlitve in drugih sistemov doma zagotavlja udobje in varnost. Meritve kakovosti zraka, integracija z IP-domofonom ali skrb za idealno temperaturo vode v bazenu naredijo vsak dan bolj prijeten.

livingFUTURE je celovit paket, ki ponuja izjemno udobje in vse značilnosti inteligentne gradnje, ki jih boste potrebovali v vašem domu.

Opis storitve

livingFUTURE temelji na udobju uporabnika, ponuja širok nabor funkcij, ki omogočajo, da si dom zapomni najpomembnejše aktivnosti za uporabnika. Dovolj je, da enkrat programirate svoje funkcije, tako da vam ni treba več razmišljati o njih in uživate v popolnem udobju doma.

livingFUTURE je najobsežnejši paket, ki vsebuje dodatne funkcije, ki nagradijo notranji dizajn in udobje družinskih članov. Vsebuje razširjene funkcionalnosti, ki spremljajo varnost stanovalcev, porabo energije in vode, vlaženje zraka, hkrati pa nadzirajo območje domače razvedrilne dejavnosti in prostega časa ter omogočajo lažji nadzor in komunikacijo s sistemom.

Pridobite varnost družine in udobje, ki vam bo dalo zagotovilo, da vam ni treba skrbeti za učinkovit in varen dom

Pošljite povpraševanje in izdelali vam bomo ponudbo

Paket

livingTODAY

Paket

livingTOMORROW

Prepričani smo, da bomo našli ugodno rešitev!

Vam paket ponuja manj kot si želite?

Fleksibilnost in univerzalnost naših produktov vam omogoča izbiro posameznih modulov, katere lahko v prihodnosti brez težav nadgradite.

Verjamemo v pametno tehnologijo, ki poenostavlja življenje.

Slika za ozadje videa na mobilnih napravah