V sinergiji z okoljem

livingTOMORROW

Vaš dom ne bi smel biti samo prijeten kraj za bivanje vas in vaših družinskih članov, ampak tudi varen, torej pod nadzorom. V vročih dneh imejte doma prijeten hlad, sproščujoča glasba naj igra iz zvočnikov… Sistem bo ohranjal prijetno klimo doma in zagotavljal varnost za vas in vašo družino. Sodobna nadzorna plošča na dotik dodatno zagotavlja modni in prestižni videz, hkrati pa ohranja enostavno in intuitivno delovanje.

Paket pametna hiša livingTOMORROW je pametna hiša jutrišnjega dne, ki vam bo dala popoln nadzor nad okoljem, v katerem živite, kjer se lahko sprostite in delate.

Opis storitve

Pametni dom mora biti udoben in pod nadzorom, ne glede na to, kje ste. Zato je paket pametna hiša livingTOMORROW opremljen s sodobnimi nadzornimi ploščami na dotik in možnostjo mobilnega krmiljenja, ki vam omogoča nadzor nad vsemi vašimi najljubšimi funkcijami doma.

S tem dobite popoln nadzor nad okoljem, o katerem ste sanjali v preteklosti. S praktično enim klikom lahko nadzorujete svoje najljubše funkcije v vašem pametnem domu in se sami odločate o porabi energije, varnosti, kakovosti zraka in udobju doma.

Podprite družinsko varnost in povečajte udobje bivanja, zahvaljujoč enostavnemu in priročnemu nadzoru vaših najljubših domačih funkcij.

KOLIKO BO STAL MOJ PAMETNI DOM? S klikom si preberi več.

Odkrijte, kako lahko inteligentna tehnologija izboljša vaš dom. Izpolnite spodnji obrazec in poklicali vas bomo za nadaljnji pogovor o vašem projektu.

Tip konfiguracije

Paket pametna hiša livingTOMORROW se lahko prosto prilagodi vašim potrebam. S klikom na izbrano funkcionalnost si preberite več o upravljanju.

Paket

livingTODAY

Paket

livingFUTURE

Prednosti pametne hiše

Ustvarimo skupaj vaš pametni dom!

Vam izbrani paket pametne hiše ponuja manj kot si želite?

Fleksibilnost in univerzalnost naših produktov za pametni dom vam omogočajo izbiro posameznih pametnih modulov, katere lahko v prihodnosti brez težav nadgradite in prilagodite po vaši meri.

Verjamemo v pametno tehnologijo, ki poenostavlja življenje.

Slika za ozadje videa na mobilnih napravah