V sinergiji z okoljem

livingTOMORROW

Vaš dom ne bi smel biti samo prijeten kraj za bivanje vas in vaših družinskih članov, ampak tudi varen, torej pod nadzorom. V vročih dneh imejte doma prijeten hlad, sproščujoča glasba naj igra iz zvočnikov… Sistem bo ohranjal prijetno klimo doma in zagotavljal varnost za vas in vašo družino. Sodobna nadzorna plošča dodatno zagotavlja modni in prestižni videz, hkrati pa ohranja enostavno in intuitivno delovanje.

Paket livingTOMORROW je pametna hiša jutrišnjega dne, ki vam bo dala popoln nadzor nad okoljem, v katerem živite, kjer se lahko sprostite in delate.

Opis storitve

Pametni dom mora biti udoben in pod nadzorom, ne glede na to, kje ste. Zato je paket livingTOMORROW opremljen s sodobnimi nadzornimi ploščami in možnostjo mobilnega krmiljenja, ki vam omogoča nadzor nad vsemi vašimi najljubšimi funkcijami doma.

S tem dobite popoln nadzor nad okoljem, o katerem ste sanjali v preteklosti. S praktično enim klikom lahko nadzorujete svoje najljubše funkcije v vašem domu in se sami odločate o porabi energije, varnosti, kakovosti zraka in udobju doma.

Podprite družinsko varnost in povečajte udobje bivanja, zahvaljujoč enostavnemu in priročnemu nadzoru vaših najljubših domačih funkcij.

Pošljite povpraševanje in izdelali vam bomo ponudbo

Paket

livingTODAY

Paket

livingFUTURE

Prednosti pametne hiše

Prepričani smo, da bomo našli ugodno rešitev!

Vam paket ponuja manj kot si želite?

Fleksibilnost in univerzalnost naših produktov vam omogoča izbiro posameznih modulov, katere lahko v prihodnosti brez težav nadgradite.

Verjamemo v pametno tehnologijo, ki poenostavlja življenje.

Slika za ozadje videa na mobilnih napravah