Toggle menu

Adaptacije

V podjetju Elektro Pečaver poskrbimo, da adaptacija oz. prenova elektroinštalacij poteka po vnaprej zastavljeni poti. Če so vaše elektroinštalacije dotrajane, vam jih naši strokovnjaki z veseljem popravijo ali ponovno napeljejo. Pokličite nas in dogovorili se bomo za adaptacijo elektroinštalacij v vašem stanovanjskem ali poslovnem objektu.


Prenova elektroinštalacij - elektro prenova hiše ali stanovanja

Adaptacija hiše, stanovanja ali poslovnega objekta in prenova elektroinštalacij se običajno izvajata hkrati, saj je precej bolj smiselno, da se vse adaptacije v objektu opravijo istočasno. Želite prenoviti svoj dom ali poslovni oziroma proizvodni objekt? Vas skrbi prenova elektroinštalacij oziroma elektro prenova? Brez skrbi! Pokličite Elektro Pečaver. Pregledali bomo objekt, namenjen za adaptacijo, vam strokovno svetovali, opravili bomo projektiranje električnih inštalacij in izvedli vsa potrebna dela oziroma popravila.


Prenova elektroinštalacij - kdaj se lotiti adaptacije objekta?

Če je električna napeljava ustrezno dimenzionirana in vzdrževana se sama napeljava v bistvu ne obrablja, bolj pa so izpostavljeni spoji. Ti se lahko poškodujejo in povzročajo težave zaradi pregrevanja. Načeloma pa velja, da se (če ste zadovoljni z razporeditvijo stikal in vtičnic), prenova elektroinštalacij opravlja po približno 30 letih. Seveda ni nujno, da je po tem času elektro prenova potrebna, a navadno se takrat izvajajo tudi ostale adaptacije, zato se adaptaciji hiše ali poslovnega objekta pridruži še prenova elektroinštalacij. Preden začetkom del pokličite Elektro Pečaver. Pregledali bomo stanovanjski ali poslovni objekt ter se glede na njegovo starost, dotrajanost elektroinštalacij ter vaše želje in potrebe izdelali projekt in se lotili dela.


Adaptacija stare hiše, stanovanja ali poslovnega objekta

Pogostokrat se zgodi, da se odločimo za nakup starejše hiše, stanovanja ali poslovnega objekta, ki je potreben temeljite adaptacije. Prenova elektroinštalacij v takih objektih je navadno potrebna, predvsem zato, ker se ob adaptaciji hiše ali stanovanja navadno izkaže, da je razporeditev vtičnic in stikal za nove lastnike nesprejemljiva. Poleg tega novi lastniki običajno dodajo večje porabnike, kot jih je predvidevala pred 30 ali več leti zgrajena stavba in pripadajoča napeljava. Prenova elektroinštalacij je nujna tudi zato, ker se v starejših stavbah navadno niti ne ve natančno, kje poteka napeljava, včasih je celo napeljana brez cevi, kar znatno oteži tudi morebitna prihodnja manjša popravila. Elektro Pečaver bo poskrbel za vse! Izvajamo adaptacije razsvetljav, telefonije in telekomunikacij, televizijskih razvodov, protivlomne in protipožarne zaščite, videonadzora… Pokličite nas in se prepričajte sami!

Pogovorite se z nami

prepričani smo, da bomo našli ugodno rešitev

© 1992 - 2024 Elektro Pečaver d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnega mesta. Optimizacija.

KNX partner