Toggle menu

Tehnično varovanje

Žal se je v današnjih časih že večkrat pokazalo, da je tehnično varovanje objekta še kako pomembno. Da bodo vaši videonadzorni protivlomni sistemi pravilno delovali, bomo poskrbeli v podjetju Elektro Pečaver v sodelovanju s partnerji s pridobljeno licenco za opravljanje zasebnega varovanja.


Tehnično varovanje objektov - varnostni sistemi

Tehnično varovanje različnih objektov, tako stanovanjskih kot poslovnih ali proizvodnih, je danes postalo tako rekoč nujno. Morda se starejša generacija še spominja časov, ko so vrata hiš in stanovanj mirne duše puščali odklenjena tudi čez noč in so bili protivlomni in varnostni sistemi nekaj popolnoma nepredstavljivega, nekaj kar s(m)o videli le v filmih. Video nadzorni sistemi so bili nameščeni le v bankah in večjih poslovnih objektih, celo fizično varovanje objektov je bilo redko. Žal so ti časi mimo. Sami moramo poskrbeti, da zaščitimo sebe in svojo lastnino. Pri tem vam lahko pomagamo v Elektro Pečaver, saj ponujamo tehnično varovanje za vse vrste objektov v sodelovanju s partnerji s pridobljeno licenco za opravljanje zasebnega varovanja.

 

Tehnično varovanje poslovnih in proizvodnih objektov

Poslovni in proizvodni objekti so zaradi svoje narave še posebno izpostavljeni različnim kriminalnim dejanjem, kot so vlomi in vandalizem. Tehnično varovanje objektov te vrste je nujno, protivlomni varnostni sistemi lahko namreč preprečijo potencialno škodo, saj preprečijo storilcem, da bi vstopili v objekt, hkrati pa opozorijo lastnike na to, da se okoli njega oziroma v njem nekaj dogaja. V bankah, trgovinah, šolah, zdravstvenih ustanovah, sodiščih itd. so varnostni videonadzorni sistemi in druge podobne pametne inštalacije nujne, saj so to še posebej izpostavljeni objekti in so pogosto tarča vlomov in ropov. Najverjetneje tudi zato, ker so največkrat nekoliko odmaknjeni od naselij in vsaj ponoči večinoma samevajo. Elektro Pečaver izvaja projektiranje električnih inštalacij, poskrbi, da je električna napeljava kakovostno nameščena in nudi tehnično varovanje tovrstnih objektov v sodelovanju s partnerji s pridobljeno licenco za opravljanje zasebnega varovanja.


Varnostni videonadzorni sistemi za stanovanjske objekte

Vedno pogosteje so tarča vlomov in vandalizma tudi stanovanjski objekti. Poskrbite za varnost svojega doma, ki jo lahko zagotovi le tehnično varovanje (domofoni, video domofoni, video nadzorni in protivlomni sistemi). Tovrstni varnostni sistemi bodo poskrbeli, da se boste počutili varne, ko boste doma, brez skrbi pa boste odšli od doma tudi za daljši čas, saj tehnično varovanje zanesljivo zavaruje vašo hišo ali večstanovanjske objekte. Pri rešitvah vam bomo pomagali v sodelovanju s partnerji s pridobljeno licenco za opravljanje zasebnega varovanja.

Pogovorite se z nami

prepričani smo, da bomo našli ugodno rešitev

© 1992 - 2024 Elektro Pečaver d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnega mesta. Optimizacija.

KNX partner