Toggle menu

Elektro projektiranje

Za vas opravljamo strokovno in natačno projektiranje električnih inštalacij. Upoštevamo vaše želje in predloge, hkrati pa vam tudi svetujemo. Trudimo se, da je elektro projektiranjo opravljeno v dogovorjenem času.

 

 

Projektiranje električnih oz. elektro inštalacij

Projektiranje električnih inštalacij spada med najpomembnejša opravila oziroma storitve, ki jih je treba izvesti v stanovanjskem, poslovnem ali kakršnem koli drugem objektu. Zato mora biti projektiranje elektroinštalacij strokovno in zanesljivo, saj lahko slabo in nekakovostno projektiranje električnih inštalacij povzroči ne le veliko stroškov, neprijetnosti, temveč tudi škodo. Elektro inštalacije so lahko nizkonapetostne, elektroenergetske ali informacijske. Ustrezno elektro projektiranje bo upoštevalo vaše specifične potrebe in zahteve ter delo opravilo kvalitetno in strokovno. Ravno to vam zagotavljamo v podjetju Elektro Pečaver – strokovno projektiranje električnih inštalacij, opravljeno v dogovorjenem roku.

 

Projektiranje pametnih inštalacij KNX 

Načrt avtomatizacije pametnih inštalacji vsebuje:

 • krmiljenje razsvetljave,
 • krmiljenje moči,
 • krmiljenje žaluzij,
 • regulacija ogrevanja in hlajenja,
 • centralno ozvočenje,
 • enopolne sheme
 • popise materiala
 • preberite si več 
 

 

Projektna dokumentacija za elektroinštalacije obsega 

 • načrt projektne dokumentacije za izvedbo gradnje (PZI)
 • načrt projektne dokumentacije izvedenih del (PID)
 • načrt avtomatizacije pametnih inštalacij

Za gradnjo stanovanjskega objekta PGD projekt za elektroinštalacije ni potreben.

 


Projekt za izvedbo (PZI dokumentacija)

Projektna dokumentacija za izvedbo gradnje PZI je potrebno izelati pred pričetkom izvedbe elektroinštalacij.


Projekt izvedenih del (PID)

Projekt izvedenih del mora biti izdelan in usklajen na dejansko stanje v primeru sprememb ali odstopanj od projektne dokumentacije PGD in projektne dokumentacije za gradnjo PZI.

 

Projektiranje električnih inštalacij - elektroinštalacije v hiši

Strokovno usposobljeni predstavniki podjetja Elektro Pečaver bodo najprej opravili projektiranje elektroinštalacij, nato pa še vsa ostala dela, ki so potrebna za urejene in kakovostne elektro inštalacije v vsakem poslopju. Nizkonapetostne inštalacije boste potrebovali za razsvetljavo in napajanje električnih naprav v hiši, informacijske pa za telefon in računalniške mreže, klimatizacijo, protivlomno zaščito, protipožarno zaščito itd. Projektiranje električnih inštalacij je nedvomno storitev, ki se je ne smete in ne morete lotiti sami, tudi če sicer radi večino stvari postorite po načelu 'sam svoj mojster'. Elektro projektiranje prepustite strokovnjakom podjetja Elektro Pečaver! Projektiranje električnih inštalacij mora namreč upoštevati natančno določene zakonske omejitve in predpise, hkrati pa mora izvajalec poskrbeti, da bo električna napeljava (elektro inštalacije v hiši) v primeru sprememb, nadgradnje ali okvare zlahka dostopna.

 

 

Pogovorite se z nami

prepričani smo, da bomo našli ugodno rešitev

© 1992 - 2024 Elektro Pečaver d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnega mesta. Optimizacija.

KNX partner