Toggle menu

Splošne inštalacije

Med splošne inštalacije (jaki tok) spadajo: razsvetljava, varnostna razsvetljava, elektroenergetske instalacije, strelovod in pametne oz. inteligentne inštalacije. Za elektroinštalacije znamo zanesljivo poskrbeti, saj svoje delo profesionalno opravljamo že več kot 25+ let.

 

 

Splošne oz. jakotočne inštalacije - jaki tok

Nekaterimje bolj poznan pojem splošne inštalacije, spet drugi pa si stvari lahko bolje predstavljajo pod pojmom jakotočne inštalacije. V podjetju Elektro Pečaver livingSMART že 25+ let izvajamo elektroinštalacije, kot so:

  • Razsvetljava – za stanovanjske, poslovne in industrijske objekte
  • Varnostna razsvetljava – v vseh vrstah objektov
  • Električne napeljave – tako pri novogradnjah kot starejših objektih
  • Strelovod – zaščita pred strelo
  • Inteligentne oz. pametne inštalacije


Vse za jaki tok – vgradnja, meritve, popravila in dokumentacija

V našem podjetju zanesljivo poskrbimo za jakotočne elektroinštalacije oz. za elektro energetske napeljave v vašem stanovanjskem, poslovnem ali industrijskem objektu. Poleg tega vam izdelamo tudi vso projektno in tehnično dokumentacijo za jakotočne inštalacije. Če se na jaki tok ne spoznate najbolje, vam z veseljem strokovno svetujemo in izvedemo vsa potrebna dela. Elektroinštalacije izvedemo profesionalno, natančno in hitro, prav tako pa poskrbimo tudi za redne meritve, preglede in vsa morebitna popravila. V naše področje delovanja spadajo tudi strelovodi, ki jih namestimo tako na stanovanjske kot poslovne stavbe.

Pogovorite se z nami

prepričani smo, da bomo našli ugodno rešitev

© 1992 - 2024 Elektro Pečaver d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnega mesta. Optimizacija.

KNX partner