Toggle menu

Vzdrževanje

Tako kot vse stvari tudi elektro inštalacije s časom postanejo stare in dotrajane. Ko bo potrebna prenova, pokličite podjetje Elektro Pečaver. Nudimo vam vzdrževanje električnih napeljav, električne meritve in popravila elektroinštalacij vseh vrst.


Vzdrževanje električnih inštalacij, meritve in popravila

Lahko rečemo, da se električna napeljava v splošnem zaradi uporabe pravzaprav ne obrablja. Vendar pa kljub temu že njene značilnosti, zaradi katerih so lahko posledice nepravilnosti usodne, zahtevajo redno vzdrževanje električnih inštalacij in strelovodov. V podjetju Elektro Pečaver, elektroinštalacije Ljubljana, izvajamo redne preglede električne napeljave in opravimo meritve elektroinštalacij. Če se izkaže, da je nekje prišlo do napake ali poškodbe, seveda izvedemo popravila elektroinštalacij, s katerimi vam zagotovimo varno in uspešno delovanje napeljave v stanovanjskem ali poslovnem objektu. Vzdrževanje električnih inštalacij je zagotovilo za dolgo in kakovostno delovanje napeljave!


Poskrbimo za redno vzdrževanje strelovodov in električnih inštalacij!

Strelovod pritegne strelo in jo spelje v zemljo ter tako prepreči, da bo poškodovala objekt. Da bi strelovod dobro in uspešno opravljal svojo nalogo – torej zaščitil nepremičnino pred poškodbami zaradi strele – je treba zagotavljati redno vzdrževanje strelovodov. Vzdrževanje vseh električnih inštalacij je temeljnega pomena, če želimo, da vse deluje, kot je treba. Tako bodo vaši stanovanjski in poslovni objekti vedno zaščiteni in varni, saj redne meritve in popravila elektroinštalacij preprečujejo večje poškodbe in napake na delovanju celotnega sistema. Mi vemo, da je redno vzdrževanje električnih inštalacij in strelovodov osnovna zaščita pred neprijetnostmi. Poskrbite, da bo tako tudi pri vas.


Redne meritve in popravila elektroinštalacij

Ste v podjetju izvedli remont ali pa nameravate na omrežje priključiti dodatne stroje? Ste prenovili ali spremenili električno napeljavo v hiši? Potem pokličite Elektro Pečaver, kjer izvajamo elektro inženiring. Opravili bomo vse potrebne meritve elektroinštalacij, da boste lahko spet varno delali. Vzdrževanje električnih inštalacij in strelovodov namreč ne pomeni le, da redno in periodično izvajate meritve in popravila elektroinštalacij, temveč je treba nove meritve opraviti tudi vsakič, ko na električno napeljavo priključite nove stroje ali pa spremenite kaj na napeljavi. Tovrstno vzdrževanje električnih inštalacij namreč preprečuje poškodbe napeljave, do katerih bi lahko prišlo zaradi nepravilnosti in omogoča sprotno in redno odpravljanje vseh napak.

Pogovorite se z nami

prepričani smo, da bomo našli ugodno rešitev

© 1992 - 2024 Elektro Pečaver d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnega mesta. Optimizacija.

KNX partner