Toggle menu

Telekomunikacije in telefonija

Izraz telekomunikacije predstavlja prenos oz. izmenjavo podatkov z enega mesta na drugo. Ne glede na velikost in dejavnost podjetja so telekomunikacije in telefonija osnova uspešnega poslovanja.

 


Telekomunikacije in telefonija - načrtovanje, nadgradnja in popravila

Veste, kaj pravzaprav sploh označuje izraz telekomunikacije? Najbrž tako kot večina izmed nas sklepate, da je telekomunikacijski sistem povezan s komunikacijo, kamor med drugim spada tudi telefonija. In prav imate. Izraz telekomunikacije dejansko pomeni pošiljanje oziroma izmenjavo informacij v različnih oblikah z enega mesta na drugega. Slovar slovenskega knjižnega jezika telekomunikacije razlaga kot izmenjavo, posredovanje informacij na daljavo z elektromagnetnimi sistemi oziroma sredstvo, ki omogoča tako izmenjavo, posredovanje informacij. Med najbolj znane oblike zanesljivo spadata telefonija in internet. V podjetju Elektro Pečaver vam nudimo vse, kar potrebujete za uspešen telekomunikacijski sistem: svetujemo vam in izdelamo načrt za telekomunikacije, nadgradimo že obstoječ sistem in odpravimo kakršne koli težave.

 

Telekomunikacijski sistemi za podjetja

Ne glede na to, ali ste majhno ali veliko podjetje, urejene in zanesljive telekomunikacije in telefonija so dandanes temelj vsakega poslovanja. Se vam je že kdaj pokvaril telekomunikacijski sistem? No, potem veste, kakšna panika zavlada v podjetju, kadar se to zgodi – ljudje imajo občutek, kot bi se njihov svet ustavil, kot bi bili popolnoma odrezani od ostalega sveta. In dejansko je tako. Če nimamo vzpostavljene telekomunikacije in telefonije, ne moremo komunicirati s strankami ali poslovnimi sodelavci, banko in drugimi, s pomočjo katerih se vse odvija, kot je treba. Posel se ustavi in res se takrat navadno počutimo povsem nemočne. Ko vaši telekomunikacijski sistemi odpovejo in jih je treba obnoviti ali pa, ko potrebujete popolnoma nov sistem telekomunikacije, pokličite Elektro Pečaver. Poleg tega nudimo tudi naslednje storitve: elektroenergetske instalacije, tehnično varovanje, električne meritve, vzdrževanje, prenova električnih inštalacij itd.


Telekomunikacije in telefonija doma

V sodobnem času si tudi življenja doma in v prostem času ne moremo več predstavljati brez urejene telekomunikacije. Telefonija je postala že nekaj tako vsakdanjega, da brez internetne in telefonske povezave resnično ne znamo več živeti. Domači telekomunikacijski sistem je sicer precej manjši in enostavnejši od tistega za podjetja, a v principu je popolnoma enak. Ko vam operater, ki ste si ga izbrali, omogoči dostop do interneta, smo na vrsti strokovnjaki podjetja Elektro Pečaver. Pokličite nas!

Pogovorite se z nami

prepričani smo, da bomo našli ugodno rešitev

© 1992 - 2024 Elektro Pečaver d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnega mesta. Optimizacija.

KNX partner