Toggle menu

Razsvetljava

Zagotavljamo vam kakovostne elektroinštalacije za razsvetljavo. Elektro Pečaver - notranja, zunanja, javna ter industrijska razsvetljava. Nudimo tudi svetovanje pri izbiri svetil, njihovo dostavo in montažo.

 

Razsvetljava: notranja, zunanja, javna, zasilna ali varnostna ter industrijska

 

Svetloba je vir življenja in nas spremlja že od rojstva. V temni noči prežene strahove, luč v daljavi pa nas usmerja. Razsvetljava je danes nekaj, brez česar si sodobnega življenja skoraj ne moremo predstavljati. Potrebujemo jo doma, na delovnem mestu, v javnih prostorih in na cesti, povsod pa pričakujemo učinkovitost, minimalno porabo energije in estetsko dopolnitev prostora. Razsvetljava je lahko:

  • notranja;
  • zunanja;
  • javna;
  • zasilna ali varnostna in
  • industrijska.

V Elektro Pečaver bomo poskrbeli za vrhunsko projektiranje električnih inštalacij za vašo razsvetljavo. Nudimo pa vam tudi svetovanje pri izbiri svetil, njihovo dobavo in montažo. Na voljo so vam svetila različnih proizvajalcev. Prav tako lahko poskrbimo tudi za inteligentne inštalacije, s pomočjo katerih bo upravljanje svetil v vašem domu izjemno poenostavljeno in udobno.


Ustrezna notranja in zunanja razsvetljava za dobro počutje

Notranja razsvetljava je eden pomembnejših dejavnikov našega okolja, zato je njenemu načrtovanju treba nameniti ustrezno pozornost. Kakovostna razsvetljava nam omogoča ustrezno vidno zaznavanje in primeren odziv na dogodke okoli nas. To še posebej velja zunaj našega doma, denimo na ulici. Zunanja javna razsvetljava je na primer pri urejanju prometa nepogrešljivi element.


Industrijska razsvetljava v proizvodnih obratih

Industrijska razsvetljava je prilagojena glede na to, ali svetila uporabljamo v proizvodnih halah in skladiščih ali zgolj v kleteh in garažah. Pomembno je, da izberemo ustrezna industrijska svetila, ki so vodotesna in prahotesna. Ob pravilni izbiri boste dolgoročno prihranili pri finančnih izdatkih, optimalno svetlobo pa boste dosegli z bistveno manjšim številom svetilk.


Varnostna – zasilna razsvetljava pomembna za požarno varnost objekta

Vsak javni objekt oziroma objekt, v katerem se zadržuje večje število ljudi, mora biti po zakonodaji opremljen s posebno razsvetljavo, imenovano zasilna ali varnostna razsvetljava. Varnostna razsvetljava je zelo pomemben dejavnik aktivne požarne zaščite in ostalih izrednih situacij v primeru evakuacije. Zasilna razsvetljava na objektu mora biti redno vzdrževana in imeti potrdilo o brezhibnosti delovanja. Naše podjetje vam bo zasilno razsvetljavo vgradilo in skrbelo za njeno vzdrževanje. Poskrbeli pa bomo tudi za vso potrebno projektno dokumentacijo za pridobitev potrdila o njenem brezhibnem delovanju. Varnostna razsvetljava bo z naše strani tudi periodično pregledana.

 V Elektro Pečaver vam kakovostno zagotavljamo elektroinštalacije za vašo razsvetljavo.

Pogovorite se z nami

prepričani smo, da bomo našli ugodno rešitev

© 1992 - 2019 Elektro Pečaver d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnega mesta. Optimizacija.

KNX partner