Toggle menu

Električna inštalacija | Projektiranje elektroinstalacij

Kakovostna električna inštalacija s pomočjo strokovnjakov

V vsakem objektu, pa naj gre za stanovanjsko, poslovno ali proizvodno stavbo, je električna inštalacija bistvenega pomena za ustrezno delovanje objekta, zato je projektiranje elektroinstalacij eno najpomembnejših opravil oziroma storitev. Ker je električna inštalacija tako pomemben del celotne napeljave, je bistveno da je elektro projektiranje narejeno strokovno in kakovostno. V nasprotnem primeru namreč lahko pride do velikih težav – odpovejo lahko ne le posamezni stroji ali naprave, priključene na električno inštalacijo, temveč je lahko neustrezna napeljava nevarna za celotno zgradbo in lahko ogroža tudi življenja ljudi. V podjetju Elektro Pečaver vam ponujamo strokovno projektiranje na podlagi dolgoletnih izkušenj in strokovne usposobljenosti.


Električna inštalacija v večjih objektih

Projektiranje elektroinstalacij je zahtevno, natančno in odgovorno delo, ki ga mora opraviti strokovnjak – ne glede na velikost zgradbe. Kljub temu pa je električna inštalacija v večjih objektih nekoliko drugačna, kot to velja za manjše stanovanjske zgradbe. V Elektro Pečaver z veseljem povemo, da smo vam na voljo tudi za elektro projektiranje in izvedbo vseh del v velikih poslopjih, kot so šole, vrtci, zavodi, bolnišnice, zdravstveni domovi, velike poslovne in večstanovanjske stavbe, proizvodnje, športni objekti in podobne večje stavbe. Pod našo taktirko bo vsa električna inštalacija napeljana kakovostno in v skladu z zakoni ter najvišjimi standardi.

 

Projektiranje elektroinstalacij za manjše stanovanjske in poslovne objekte

V manjših stavbah je električna inštalacija ravno tako zahtevna kot v velikih. Pomembno je predvsem to, da se elektro projektiranje prilagodi vašim željam oziroma uporabi in je električna inštalacija zasnovana tako, da je uporabniku prijazna. V stanovanjskih hišah so nizkonapetostne inštalacije potrebne za razsvetljavo in električne naprave, informacijske pa za računalniške mreže, telefon, protivlomno in protipožarno zaščito, klimatizacijo in podobne stvari. V Elektru Pečaver vedno upoštevamo tudi dejstvo, da je napredek v tehnologiji izjemno hiter in zato bo vaša električna inštalacija zasnovana tako, da jo bo mogoče kadar koli nadgraditi. S tem boste preprečili večje posege v stavbo, tudi če boste želeli kaj dodati.

Pogovorite se z nami

prepričani smo, da bomo našli ugodno rešitev

© 1992 - 2024 Elektro Pečaver d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnega mesta. Optimizacija.

KNX partner