Toggle menu

5 KORAKOV

Podjetje Elektro Pečaver vam ponuja storitev od ideje do izvedbe projekta v 5 preprostih korakih. Odločili smo se, da vam ponudimo celovito in cenovno ugodno rešitev na enem mestu. Individualen pristop želimo predstaviti širšemu krogu strank, zato sledimo petim korakom projekta.

 

1.IDEJNA ZASNOVA PROJEKTA

Pri idejni zasnovi projekta vas z individualnim pristopom usmerjamo skozi projekt in vam nudimo strokovno pomoč s poudarkom na dolgoročnih rešitvah. Svetujemo vam pri izbiri pravih rešitev glede na vaše želje in potrebe po udobju, varčnosti in zanesljivosti. Omogočamo vam, da se o vseh svojih potrebah in željah dogovorite na enem mestu.


2. NAČRTOVANJE

V projektni nalogi navedemo vse vaše želje ter tehnične zahteve, brez posrednikov in napornega usklajevanja, saj vse poteka le med vami in nami. Ker vam želimo kar najbolj olajšati celoten postopek, vam svetujemo in aktivno sodelujemo z vsemi izvajalci del na objektu (arhitekti, gradbeniki, strojniki, notranjimi oblikovalci, saloni svetil ...) Tekom projekta vam ponudimo tudi cenovne okvire, ki bodo zadovoljile vse vaše želje.


3.IZVEDBA INSTALACIJSKIH DEL

Izvedbena dela potekajo po predhodno obdelanih projektih. V kolikor se med projektom pojavijo spremembe oz. težave, vas o njih nemudoma obvestimo ter jih uskladimo. Med izvedbo vas obveščamo o vseh fazah dela in nadzorujemo stroške izvedbe, ki so bili že vnaprej dogovorjeni.


4.USKLAJEVANJE IN POPRAVKI NAČRTOV

V kolikor so med izvedbo nastale spremembe, jih v projektu del obdelamo tako, da imate ob zaključku projekta dejansko stanje.


5.ZAKLJUČEK PROJEKTA

Ob zaključku projekta vam predamo vso dokumentacijo ter razložimo navodila za uporabo in vzdrževanje. Poleg tega vam predložimo tudi garancijo za izvedbo del, saj z našo kakovostjo in vašim zaupanjem ponosno delamo že 25+ let.

Pogovorite se z nami

prepričani smo, da bomo našli ugodno rešitev

© 1992 - 2022 Elektro Pečaver d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnega mesta. Optimizacija.

KNX partner