Toggle menu

Elektroinštalacije - elektro instalacije po meri uporabnika

Elektroinštalacije - od razsvetljave do telekomunikacij

Na področju elektro instalacij tako rekoč dan za dnem prihaja do novih tehnoloških rešitev, ki jih v podjetju Elektro Pečaver redno spremljamo in upoštevamo, ko projektiramo in nameščamo elektroinštalacije našim strankam. Naše področje dela so tako splošne električne instalacije kot telekomunikacije, izvajamo pa tudi prenovo elektroinštalacij na stanovanjskih in poslovnih objektih, elektro inženiring, električne meritve, vzdrževanje elektroinštalacij ter nadzor in gradnjo del. Pohvalimo se lahko z več kot 20-letno tradicijo. V tem času smo se na trgu izkazali kot zaupanja vredno in vrhunsko podjetje, ki sodeluje s številnimi zasebniki in podjetji. Na povezavi reference si lahko ogledate, kdo so naše zadovoljne stranke.


Nizkonapetostne in informacijske elektroinštalacije

Električne instalacije v osnovi delimo na dve vrsti: nizkonapetostne in informacijske elektroinštalacije. Prve so elektro instalacije, namenjene napajanju različnih električnih naprav, razsvetljave, varnostne razsvetljave, napeljava elektrike, strelovodi ter pametne inštalacije; informacijske pa so elektroinštalacije za telefonijo, klimatske naprave, računalniške mreže, tehnično zaščito pred požarom in vlomi itd. V podjetju Elektro Pečaver se ukvarjamo z obema tipoma napeljave, obenem pa vam tudi svetujemo, izdelamo projekt in izvedemo vsa potrebna dela.


Elektro instalacije – vzdrževanje in električne meritve

Pomemben del naše ponudbe zajema tudi vzdrževanje elektroinštalacij in električne meritve. Čeprav se same na sebi zaradi delovanja električne instalacije pravzaprav ne obrabljajo, pa imajo tudi materiali določeno življenjsko dobo, lahko pa pride tudi do napak, ki imajo zelo neprijetne, celo tragične posledice. Zato je redno vzdrževanje elektroinštalacije nujno potrebno. S tem se sproti odkrijejo morebitne poškodbe in napake na napeljavi, se odpravijo in tako se prepreči večjo škodo, morda celo odpoved celotnega sistema. Takšnih popravil se nikoli ne lotite sami, za popravilo elektro instalacije je potreben strokovnjak. Zaradi premalo znanja lahko namreč naredite več škode kot koristi, hkrati pa je to lahko izjemno nevarno.

Raje pokličite Elektro Pečaver in vaše elektroinštalacije bodo popravljene kot bi mignil.

Pogovorite se z nami

prepričani smo, da bomo našli ugodno rešitev

© 1992 - 2024 Elektro Pečaver d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnega mesta. Optimizacija.

KNX partner