Toggle menu

Aktivna požarna zaščita za večjo varnost objektov

Požarna zaščita in tehnično varovanje različnih objektov

Požarna zaščita zazna prevelike temperaturne razlike, prisotnost dima, nevarnih plamenov in isker v vseh prostorih objekta. Z ustrezno nameščeno požarno zaščito se optimalno prepreči širjenje požara ter posledično zagotovi varnost vseh prisotnih. Z natančnim in strokovnim projektiranjem električnih inštalacij bomo poskrbeli za ustrezno namestitev jakotočnih inštalacij za različne vrste notranje in zunanje razsvetljave, kot tudi za inteligentne inštalacije, ki skupaj s sistemi za požarno javljanje vselej poskrbijo za zanesljivo protivlomno in požarno zaščito objekta saj sodelujemo z partnerji s pridobljeno licenco za opravljanje zasebnega varovanja in požarne zaščite.

Požarna zaščita in učinkoviti protivlomni sistemi

V vseh javnih objektih je sistem za javljanje požara ključnega pomena za zagotavljanje varnosti vseh ljudi. Zanesljiva aktivna požarna zaščita vrhunske kvalitete vam omogoči, da se v primeru nezaželenega požara vsi prisotni pravočasno umaknejo, ter pripomore k učinkovitim protipožarnim ukrepom. Sistem za požarno zaščito nevarnost požara avtomatsko zazna že na samem začetku ter s tem pripomore k preprečevanju večje gmotne škode. Naše družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami Elektro Pečaver v sodelovanju s partnerji s pridobljeno licenco za opravljanje zasebnega varovanja vam torej poleg številnih storitev elektroinštalacij nudi tudi dobavo in montažo za brezhibno delujoče sisteme za javljanje požara in aktivno požarno zaščito, zato se v primeru želje po dodatni zaščiti objekta le obrnite na nas! Poleg sistemov za požarno javljanje vam nudimo tudi tehnično svetovanje saj sodelujemo z partnerji s pridobljeno licenco zasebnega varovanja pri inovativnih inteligentnih inštalacijah ter hitro in kakovostno montažo in izvajanje vseh elektro inštalacijskih del, vključno z izdelavo vseh vrst razsvetljave.

Zanesljiva aktivna požarna zaščita z brezhibnim delovanjem

Požarna zaščita deluje s pomočjo brezhibno delujočih naprav za požarno javljanje, ki v primeru možnosti požara kar se da hitro s pomočjo svetlobne in zvočne signalizacije obvestijo vse prisotne o morebitni nevarnosti. Poleg tega vam v sodelovanju s partnerji s pridobljeno licenco za opravljanje zasebnega varovanja nudimo tudi vrhunsko zasnovano tehnično varovanje, ki bo poskrbelo, da se boste doma ali v javnih objektih počutili povsem varno. Tehnično varovanje tako vključuje nadzor z video kamerami, inteligentne inštalacije, video domofone ter inovativne protivlomne sisteme. V primeru, da želite zavarovati vaš dom se torej le obrnite na nas in poskrbeli bomo za zanesljivo optimalno zaščito objekta po vaših željah in preferencah.

Pogovorite se z nami

prepričani smo, da bomo našli ugodno rešitev

© 1992 - 2024 Elektro Pečaver d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnega mesta. Optimizacija.

KNX partner